Som Geligats!
Des del 2012

Associació d’amics dels gats sense sostre de Gelida

Una mica d’història…

Som una associació de protecció d’animals sense ànim de lucre, registrada en el registre d’associacions de la Generalitat de Catalunya, també en el d’entitats de l’Ajuntament de Gelida i en l’Associació Comissió Interlocutora de protectores d’animals de Catalunya (CIPAC).

Tot i que oficialment l’entitat és oficial des de l’octubre del 2014, Geligats neix el 2012 davant de la necessitat i resposta del gran nombre de gats abandonats, desemparats i amb carències sanitàries a Gelida.

Animals rescatats

Gats adoptats

Colònies de gats

Voluntaris

El nostre objectiu?

Volem ajudar tots els gats possibles, donant-los assistència sanitària, esterilitzant-los, condicionant les colònies, donant en adopció els que siguin possibles i cobrint així les seves necessitats, amb tot l’afecte i estimació que necessiten i es mereixen.

Quina tasca fem?

Buscar una llar pels gats del carrer

Trobem una llar als gats del carrer o abandonats, ja sigui perquè són petits, pel seu caràcter sociable o bé pel seu estat de salut. Recuperem els cadells i animals dòcils per a l’adopció amb contracte i implantació de xip identificatiu.

Proporcionar atenció sanitària

Donem atenció sanitària a tots els gats recollits i de les colònies gràcies als nostres veterinaris col·laboradors. També rescatem gats ferits o en situació de perill al carrer.

Buscar els adoptants adequats

Busquem els millors adoptants per als gats recollits o necessitats, assegurant-nos del seu benestar durant tota la vida, gràcies al seguiment que fem.

Mantenir colònies de gats

Informem als particulars que tenen colònies de gats sobre la importància de mantenir un control estricte.

Fomentar el respecte animal

Impartim xerrades i tallers educatius amb l’objectiu de sensibilitzar i educar en el respecte als animals en general als gats en particular. Denunciem els casos d’abandonment i de maltractament.

 

Informar sobre el benestar animal

Promovem campanyes pròpies relacionades amb el benestar animal, conscienciant als ciutadans dels problemes de l’abandonament dels gats i els motivem en el compromís de procurar pel seu benestar.