Adopcions

Necessitem adoptants!
Vine a visitar-nos
Tots tenim dret a començar de nou…

T’agradaria adoptar un gat?

Si estàs interessat en adoptar algun dels nostres gatets, pots escriure’ns a adopta@geligats.com i ens posarem en contacte amb tu el més ràpid possible. T’esperem!

Què haig de saber a l’adoptar un gat?

Com funciona l'adopció d'un gat?

En el cas d’estar interessat/da en adoptar un gat pots posar-te en contacte amb nosaltres per mantenir una entrevista i conèixer el gat. En aquesta quedada i, sempre i quan la persona adoptant i el gat hagin tingut una bona connexió, el gat podrà ser adoptat el mateix dia abonant l’import econòmic corresponent. També es poden concretar diferents quedades prèvies abans d’adoptar el gat.

Quant costa adoptar un gat?

En el cas d’un gat cadell són 200€. S’inclouen dues vacunes, xip, alta a l’AIAC, cartilla sanitària, desparasitació interna i externa, proves FeLV/FIV i esterilització. Si es tracta d’un gat gran són 160€ i una vacuna en comptes de dues.

Cal tenir en compte que aquest preu pot variar segons circumstàncies.

Quina és la diferencia entre adoptar i apadrinar un gat?

Adoptar un gat significa sumar un nou membre a la família i, des d’aquell moment, seràs la persona responsable del felí. En canvi, apadrinar un gat consisteix en col·laborar en una part (petita o gran) de les despeses que genera, millorant el seu benestar i contribuint en donar-li una millor qualitat de vida. Periòdicament rebràs informació i fotografies del gat i, fins i tot, podràs visitar-lo al refugi!

Necessitaré servei de veterinari externs?

El gat s’entrega esterilizat, desparasitat, xipat, vacunat i amb les proves FeLV/FIV realitzades. En el cas de patir un encostipat o algun tipus de malaltia ens fem càrrec de les despeses veterinàries des de Geligats fins que el gat estigui curat i sa. Només necessitarà veterinari després d’un any de ser adoptat per posar-li les vacunes corresponents.

Puc endur-me un gat de l'associació directament cap a casa?

No. Abans de fer qualsevol pas d’adopció, cal fer una petita entrevista amb el/la possible adoptant, per així determinar que siguin bons adoptants i quin gat seria el més adequat per a aquesta família en concret.

Informació a l'adoptar

Condicions a l’adoptar un gat a Geligats.

Benestar del gat

Consells i recursos necessaris per tenir cura de la salut del teu gat.