T'agradaria ser voluntari?

Tenim molta feina a fer i sense la suma de bones voluntats no podrem seguir endavant

¿ENS AJUDES?

Els voluntaris són part fonamental del funcionament global del refugi. Ser voluntari és un compromís seriós d’amor als animals. Explica’ns les teves habilitats i el temps del que disposes per ajudar. En funció d’això t’indicarem com i en què pots col·laborar. Has de ser major d’edat o bé acudir acompanyat del teu tutor legal.

Si no et pots comprometre uns dies o hores concretes pots ajudar en temes com ara l’organització de fires, esdeveniments, mercats solidaris, recollida i lliurament de material, donacions, medicació, pinso especial, recollida d’aliments, rentat de mantes, etc. Si tens un ofici, com a soldador, lampista, etc. podem comptar amb tu per a petites reparacions i obres en el refugi.

L’horari per fer voluntariat és de 9:00 a 21:00 cada dia, els 365 dies de l’any.

Per formar part de l’equip de voluntaris de Geligats és obligatori llegir-se la següent normativa:

Normativa general voluntariat

1. Respectar les instruccions que rebi del responsable de voluntariat i membres de l’organització, així com els dies i horari que li recomani, entenent que per necessitats de la protectora hauran dies sense accés.

2. Respectar les normes de seguretat, funcionament, higiene i sanitàries i en el cas de derivar de l’exercici de la seva voluntariat accident, produït pels animals o altres causes, res reclamar ni demanar compensació moral o econòmica a la protectora. La seva col•laboració com a voluntari no comportarà relació laboral o cap retribució i res reclamarà per exercir-la.

3. Coneix la necessitat de vacunar-se contra el tètanus havent estat advertit prèviament a la seva inici com a voluntari. No anirà acompanyat de les seves mascotes ni de menors d’edat per exercir la seva comesa de voluntari, llevat que accedeixi al centre només per lliurar donacions.

4. No realitzarà fotos / vídeos a la zona de gàbies ni en els accessos a la mateixes, ni en l’entrada principal a la instal•lació, ni òbviament les difondrà.

5. No difondrà accions de la protectora, fotos i pòsters d’animals en adopció ni utilitzarà el logotip de l’associació sense obtenir permís previ.

6. Accepta que les úniques fotos o vídeos autoritzats a difondre són els compartits a la pàgina web i facebook oficial, tots realitzats per la protectora per poder mantenir una imatge corporativa correcta.

7. Al suposat cas que pretengui crear algun esdeveniment de difusió, obtindrà permís previ del cap de voluntaris qui es s’encarregarà de facilitar-li el material per a aquesta finalitat.

8. GELIGATS, podrà utilitzar la imatge de la seva voluntari ja sigui en format foto fixa o vídeo, en els seus mitjans de difusió, sempre que sigui en consonància amb la finalitat que aquesta associació desenvolupa, autoritza l’ús de la imatge dels menors d’edat que excepcionalment puguin acompanyar sempre que sigui en qualitat del seu tutor legal.

A continuació podeu reomplir el formulari per presentar la vostra sol·lcitud com a voluntari/a de Geligats.

    He llegit i accepto la Política de privacitat