Apadrinaments

Si no pots adoptar... Apadrina!
Vine a visitar-nos!
Cap gat sense llar!

T’agradaria apadrinar un gat?

Per apadrinar un gat has d’ingressar al nostre compte de Caixabank ES36 2100 0162 2102 0030 0844 amb el concepte «Padrí» + el nom del gatet. També ho pots fer enviant-nos un email a adopta@geligats.com.

Què haig de saber a l’apadrinar un gat?

Com funciona l'apadrinament d'un gat?

Per apadrinar un gat cal pagar una quota mensual de 6€ per rebut bancari. En el cas de no poder tenir el gat a casa, hi ha l’opció d’apadrinar-lo també però quedant-se al refugi i pagant una quota mensual de 30€, fent-se càrrec, el padrí, de les despeses veterinàries. En tot aquest procés d’apadrinament, aquest gat no podrà ser donat en adopció.

Té algun tipus de cost econòmic apadrinar un gat?

Sí, 6€/mes.

Quina és la diferencia entre adoptar i apadrinar un gat?

Adoptar un gat significa sumar un nou membre a la família i, des d’aquell moment, seràs la persona responsable del felí. En canvi, apadrinar un gat consisteix en col·laborar en una part (petita o gran) de les despeses que genera, millorant el seu benestar i contribuint en donar-li una millor qualitat de vida. Periòdicament rebràs informació i fotografies del gat i, fins i tot, podràs visitar-lo al refugi!

Necessitaré servei de veterinari externs?

No. De les despeses veterinàries dels gats apadrinats ens fem càrrec des de Geligats.

Quins són els requisits per apadrinar un gat?

Per apadrinar un gat només cal omplir el formulari d’apadrinament del gat en qüestió. El més aviat possible ens posarem en contacte amb tu per coneixèr-nos i procedir a l’apadrinament del gat.

Informació a l'apadrinar

Tot el que has de saber per apadrinar un gat. Informa’t de les diferents opcions d’apadrinament.

Benestar del gat

Consells i recursos necessaris per tenir cura de la salut del teu gat.