Conviure amb un company felí pot ser una experiència molt gratificant per a tots dos. Els gats, tot i ser més independents que un altre tipus d’animals, són excel·lents companys d’aventures, disposats a oferir-te tot el seu afecte i proporcionar-te moments únics. És per aquest motiu que, des de Geligats, t’animem a adoptar un gat i viure-ho en primera persona. Abans d’això, cal que t’assabentis de tot el que cal saber a l’adoptar un gat.

Si estas pensant en adoptar un gat a Geligats el primer que has de fer és posar-te en contacte amb l’associació, ja sigui a través del correu adopta@geligats.com, Facebook o Instagram. També pots fer-ho omplint aquest formulari de sol·licitud, indicant el nom del gatet que t’interessaria.

Condicions per adoptar un gat a Geligats

Abans de fer qualsevol pas d’adopció, des de Geligats es fa una petita entrevista amb el/la possible adoptant, per així determinar que siguin bons adoptants i quin gat seria el més adequat per a aquesta família en concret.

Un cop passada l’entrevista, Geligats entrega el gat ja vacunat, desparasitat, amb xip, amb les proves FeLV/FIV (indicadores de leucèmia felina o alguna altra malaltia d’aquest tipus) i esterilitzat. A més a més s’entrega amb amb la cartilla sanitària al dia i el contracte d’adopció.

En el cas de tractar-se una adopció de gat cadell es lliura un val perquè quan tingui l’edat se’l porti al nostre veterinari (a Sant Cugat del Vallès) per esterilitzar-lo sense cap tipus de cost per l’adoptant.

Per tot això Geligats cobra 150 € per l’adopció d’un gat. Des de Geligats sempre prioritzem i bonifiquem que surtin dos gatets junts, i així beneficiar el seu benestar. També cal tenir en compte que aquest preu pot variar segons circumstàncies.

En el cas d’adoptar més endavant un segon gat, l’esterilització ja es cobra a part, però té un cost molt reduït per l’adoptant (entorn als 50-60 €).